16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM întâlneşte Drobeta

CSM întâlneşte Drobeta

CSM joacă astăzi, de la ora 17.30, cel de-al doilea meci amical al acestei pauze competiţionale. Elevii lui Alin Artimon vor întâlni la Motru colega de serie, FC Drobeta Turnu Severin, alt prilej pentru tehnicianul timişorean pentru a decide pe cine va mai păstra din lot dintre fotbaliştii aflaţi în probe. „La această partidă voi folosi 26 de fotbalişti. După meci mă voi decide cine pleacă. De acum încolo mai bine îi dau şansa unui junior să joace 40 de minute, poate demonstrează că are valoare şi merită să vină la echipa mare, decât unui jucător care vine în probe. Trebuie să ne conturăm o formaţie pe care ne vom baza în sezonul viitor“, a declarat Artimon.
CSM nu va conta nici în această partidă pe Enache Câju, fotbalist care a rămas la Râmnicu Vâlcea după ce a ratat un transfer în Rusia, dar care are un program separat de restul echipei, lucru care-l nemulţumeşte pe antrenorul principal: „Trebuie să se rezolve şi cu Enache Câju. Dacă rămâne la CSM atunci intră în programul echipei, la meciurile amicale“. CSM a mai perfectat un meci amical sâmbătă, pe terenul Jiului Petroşani, în timp ce revanşa partidei cu FC Drobeta va avea loc miercurea viitoare, la Râmnicu Vâlcea.

A revenit Vătavu

CS Municipal a ajuns la un acord cu fundaşul Marin Vătavu, cel care va evolua în Zăvoi pentru cel puţin un sezon. „Este un transfer bun pe care îl doream. Este un fotbalist cu experienţă care ne poate ajuta mult. Ne mai trebuie încă un fundaş central. Acolo suntem puţin descoperiţi“, a spus Alin Artimon, care a decis ca Mihai Pasăre să fie noul căpitan al echipei. Dacă „Pasaris“ va lipsi, Bogdan Vişa şi Sergiu Popescu sunt următorii pe lista căpitanilor. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS