5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRădoi şi Irimescu, aproape de Gaz Metan CFR Craiova

Rădoi şi Irimescu, aproape de Gaz Metan CFR Craiova

Nou-promovata Gaz Metan CFR Craiova continuă să-şi completeze lotul. Printre numele noi se remarcă Dorin Rădoi şi Paul Irimescu, plus doi jucători de la GP, Sergiu Neacşa şi Liviu Turculeţ. La o emisiune TV de sport, preşedintele executiv Gheorghe Frăţică, a afirmat: „Neacşa e un junior cu un potenţial imens, care poate face oricând diferenţa. Am ajuns la un acord cu Şcoala «Gică Popescu», pentru a beneficia de serviciile lui în acest sezon. Suntem în tratative şi pentru aducerea lui Turculeţ“.
Sergiu Neacşa a evoluat în sezonul trecut pentru Prometeu Craiova. El este un produs sută la sută al Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“. Liviu Turculeţ a jucat până în vară la GP Craiova.
După ce l-a împrumutat de la Universitatea pe Cătălin Crăciun, Gaz Metan CFR e pe punctul de a aduce la Depou alt jucător al Ştiinţei, Ionuţ Popescu, internaţional Under 19. „Suntem în discuţii avansate cu domnul Mititelu pentru împrumutul lui Ionuţ Popescu. E un fundaş valoros, nu degeaba a ajuns la loturile naţionale. Îl cunosc destul de bine, l-am urmărit pe când juca la Chimia“, a mai spus Gheorghe Frăţică.

Oltchim – CFR Gaz Metan Craiova 1-2

După amicalul Chimia Craiova – Gaz Metan CFR 1-4, gruparea de la Depou s-a impus cu 2-1 în faţa grupării de Liga a III-a Oltchim Râmnicu Vâlcea, meciul desfăşurându-se sâmbătă la Vâlcea. Marcatori: C. Popescu (‘30) / Rioşeanu (‘48), Popovici (‘85). Nou-promovata Gaz Metan CFR Craiova a început meciul de la Vâlcea în formula: Râmniceanu – Vârlan, Feleagă, Cruşoveanu, Preda – I. Ştefan, Niţu, Rioşeanu, Bugiu – Mitroi, S. Chivu. Au mai jucat: Vulpescu, Cojocaru, Paul Irimescu, Buzărnescu, Găman, Ignat, Popovici. Noutăţi: fundaşul Paul Irimescu şi mijlocaşul Sorin Bugiu, ambii sosiţi de la Alro Slatina, coordonatorul Cătălin Niţu, fost la Building Vânju Mare, şi vârful Liviu Popovici, junior crescut de FEFS.
După meci, Cristian Boldici (foto) a spus: „Sunt mulţumit de cum s-au mişcat băieţii, dat fiind că suntem la începutul pregătirii. Dar nu în totalitate, mai sunt o mulţime de lucruri de pus la punct, printre care fazele fixe, pentru că e păcat să iei gol pe o greşeală de plasament la corner. Per ansamblu, sunt mulţumit de băieţi, cu un plus pentru Feleagă, Rioşeanu, Niţu şi Buzărnescu“.

Alte patru partide
de verificare

Astăzi, de la ora 20.00, la Mioveni, „găzarii“ vor juca împotriva proaspetei echipe din Liga I, Internaţional Curtea de Argeş, după care joi, la Vânju Mare, vor susţine un meci amical cu FC Drobeta.
În weekend, Gaz Metan CFR va evolua la Ostroveni, în cadrul Memorialului „Cristi Neamţu“: sâmbătă va întâlni Armata, iar duminică va înfrunta Recolta Ostroveni sau Universitatea II, partidele disputându-se la Ostroveni. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII