17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDan Petrescu aşteaptă întăriri

Dan Petrescu aşteaptă întăriri

Dan Petrescu, tehnicianul campioanei României, Unirea Urziceni, susţine că echipa sa are nevoie de întăriri pentru a reuşi să obţină în noul sezon performanţele din stagiunea precedentă.
„Va fi greu să obţinem rezultatele de anul trecut, mai ales dacă nu ne întărim. Avem nevoie de încă patru jucători în toate compartimentele, pentru că ne aşteaptă un sezon lung“, a spus „Bursucul“.
Antrenorul formaţiei ialomiţene a dezvăluit că principalul său obiectiv din intersezon este să-şi pregătească elevii din punct de vedere fizic, astfel încât aceştia să reziste programului încărcat pe care îl au până la sfârşitul acestui an.
„Vom mai avea două săptămâni de pregătire în Scoţia, unde cred că ne vom încărca şi mai mult bateriile. Obiectivul nostru este să rezistăm fizic până în decembrie, pentru că vom juca foarte mult. În Scoţia, vom întâlni o divizionară secundă din Anglia şi alte trei echipe scoţiene, printre ele fiind şi Celtic Glasgow. De asemenea, ne vom pregăti pe terenuri excelente, ceea ce contează pentru noi. Sper să venim căliţi de acolo“, a precizat tehnicianul Unirii Urziceni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS