15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristi Tănase vrea să plece de la FC Argeş

Cristi Tănase vrea să plece de la FC Argeş

Mijlocaşul formaţiei FC Argeş, Cristi Tănase, a recunoscut că nu este dispus să evolueze pentru formaţia piteşteană în Liga a II-a şi că aşteaptă cu nerăbdare să se transfere la altă formaţie. Diriguitorii grupării argeşene susţin că au numer oase oferte pentru jucător, campioana României, Unirea Urziceni, şi ultima câştigătoare a Cupei UEFA, Şahtior Doneţk, fiind doar două dintre echipele care s-au interesat de internaţionalul român.
„Se aude că sunt oferte de patru-cinci milioane de euro pentru mine. Dacă sunt toate ofertele astea, de ce nu mă dau? Vreau neapărat să plec. Nu vreau să joc în liga secundă, pentru că aş pierde contactul cu echipa naţională, care este pe primul plan“, a spus Tănase.
În privinţa unui eventual transfer la echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, jucătorul piteştean susţine că sunt puţine şanse să ajungă în lotul „minerilor“: „Dacă era să plec la Şahtior, eram deja în cantonament cu această echipă“.
Şi oferta venită din partea Unirii Urziceni pare să fi căzut, antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, recunoscând că gruparea la care activează nu are resursele financiare necesare pentru a-l achiziţiona pe Cristi Tănase sau pe mijlocaşul Stelei, Bănel Nicoliţă.
„În condiţiile actualei crize, este greu de scos bani, iar jucătorii pe care îi dorim noi sunt importanţi şi pentru alte echipe. N-avem bani pentru Nicoliţă sau Tănase. Îi putem lua doar împrumut, însă, ce s-a putut cu Bălan şi Varga, care veneau din liga a doua, nu cred că e valabil pentru echipele de prima ligă“, a spus Petrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS