12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Craiova s-a lansat pe internet

CSM Craiova s-a lansat pe internet

Performanţele sportivilor de la cel mai titrat club craiovean pot fi cunoscute, începând de ieri, pe pagina oficială de web.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Craiova şi-a lansat ieri site-ul oficial.
Accesând adresa www.csm-craiova.ro, puteţi găsi informaţii despre cele zece secţii ale clubului (atletism, lupte, judo, scrimă, box, şah, hipism, radioamatorism, tenis de câmp şi ciclism), sportivii legitimaţi, programul competiţional, palmares, performanţe etc. La secţiunea „galerie foto“ nu era  ieri ataşată nici o fotografie, dar şefii de la CSM au promis că, în perioada următoare, site-ul va deveni complet şi promt în a oferi rezultatele sportivilor la competiţii interne şi internaţionale.
„Am vrut să mai facem un pas necesar în popularizarea acestui club. Cred că suntem printre puţinele cluburi sportive municipale din ţară care şi-au creat site. Este o metodă eficientă de a face cunoscută activitatea sportivilor noştri.  
Pagina web a fost realizată fără firme specializate, care implicau costurile de rigoare. De ea s-a ocupat directorul coordonator adjunct Ştefan Niculescu, cel care are pregătire profesională în acest domeniu.
Prin intermediul acestui site vrem ca lumea să fie informată despre activitatea pe care o depunem la acest club de tradiţie, dar în acelaşi timp avem şi speranţa că vom reuşi să atragem şi sponsori“, a precizat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Dan Magla, director coorodonator la CSM Craiova.

Craiovenii, invitaţi
la Hipodrom

Tot ieri, Dan Magla a dezvăluit că, începând din acest sfârşit de săptămână, CSM Craiova va deschide pentru craioveni porţile Hipodromului, situat în vecinătatea Parcului „Nicolae Romanescu“. „Sâm-bătă şi duminică, între orele 10.00 şi 12.00, apoi o săptămână mai târziu, oricine va avea acces gratuit la Hipodrom. În această primă fază vrem ca locuitorii acestui oraş, mai ales copiii, să ia contact cu hipismul, să vadă cei 11 cai, să le dea să mănânce morcovi, cubuleţe de zahăr, sub îndrumarea personalului de acolo, bineînţeles. Ulterior, vom continua ideea aceasta de agrement şi vom introduce preţuri modice, cam cât o intrare la un ştrand, de exemplu, iar oamenii vor putea călări. Dintre cei care vor veni, noi vom alege viitori sportivi pentru a-i legitima la secţia de călărie de la CSM“, a precizat Magla.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU