22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBarrichello atacă propria echipă

Barrichello atacă propria echipă

Driver-ul brazilian Rubens Barrichello a acuzat echipa pentru care concurează, Brawn GP, că este vinovată că nu a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei, disputat duminică. El a mai spus că nu vrea să audă nici un fel de scuză din partea lor, informează Reuters.
„Sunt foarte supărat în privinţa modului în care au mers lucrurile. Eu am făcut tot ce ţinea de mine. Eram primul la primul viraj, dar din cauza lor am pierdut cursa. Dacă se mai întâmplă aşa ceva, vom ajunge să pierdem ambele campionate. Îmi pare rău pentru mine şi pentru echipă. Mi-aş dori să mă urc în avion şi să plec acasă. Nu vreau să vorbesc cu nimeni din echipă. O să spună numai «Bla, bla, bla», iar eu nu vreau să aud asta“, a spus Rubens Barrichello, care a încheiat cursa de duminică pe locul şase.
Australianul Mark Webber a pornit din pole position şi a câştigat cursa, deşi a fost penalizat după ce a lovit monopostul pilotat de Barrichello. Webber s-a oprit de două ori la standuri, în timp ce Barrichello, de trei ori, având probleme cu alimentarea la una dintre opriri. Pilotul brazilian a căzut în urma acestei etape de pe locul doi în clasamentul general al piloţilor până pe patru.
Boss-ul echipei Brawn, Ross Brawn, a explicat că pilotul a fost afectat de rezultat, dar nu cunoaşte toate detaliile. „Nu a fost o cursă grozavă pentru noi şi probabil am forţat prea mult. Am avut probleme şi cu transmisia radio a lui Barrichello. Dacă eram mai rapizi, reuşeam să câştigăm, dar am fost prea înceţi“, a spus Brawn.
„O să vadă şi el cifrele. Mark a fost penalizat şi tot era în faţa noastră. Nu poţi să câştigi, indiferent de strategie, dacă ai de abia al 11-lea timp“, a mai spus oficialul echipei de Formula 1.
Barrichello afirmase, la începutul acestui sezon, că va pleca de la Brawn, dacă va considera că liderul clasamentului general, Jenson Button, este avantajat de echipă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU