8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArtimon: Câju poate juca în Liga I

Artimon: Câju poate juca în Liga I

Tehnicianul de la CSM, Alin Artimon, crede că atacantul Enache Câju se poate descurca fără probleme la o echipă din primul eşalon.
„Enache îşi poate găsi o echipă din Liga I, unde să se bată pentru titularizare, nu doar să fie în lot. Este un fotbalist de valoare, iar dacă nu se va transfera, poate să rămână la Râmnicu Vâlcea pentru a începe împreună cu noi reconstrucţia echipei. Dacă va rămâne, important este ca Enache să fie cu sufletul alături de CSM“, a declarat antrenorul principal al echipei din Zăvoi.
Formaţia olteană a renunţat la serviciile mijlocaşului central, Vasile Olariu, cel care şi-a reziliat contractul şi a plecat din cantonamentul din Zăvoi. Olariu a fost adus la CSM în pauza competiţională din iarnă, liber de contract, de la Prefabricate Modelu, dar a jucat în doar patru partide din retur din cauza unei accidentări. De asemenea, fundaşul central, Ionel Stoica, a fost nevoit să se întoarcă la FC Oltchim, după doar câteva zile petrecute sub comanda lui Alin Artimon, negocierile dintre cele două cluburi fiind întrerupte din cauza pretenţiilor financiare ale grupării din eşalonul al treilea.
Alţi doi jucători de la FC Oltchim, mijlocaşii Octavian Marinescu şi Octavian Vasile, au rămas la CSM şi au şanse mari să fie incluşi în lotul cu care se va ataca noua ediţie de campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS