6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTorres vrea spanioli la Liverpool

Torres vrea spanioli la Liverpool

Într-un interviu acordat presei britanice, atacantul spaniol al formaţiei FC Liverpool, Fernando Torres, a dezvăluit că l-a sfătuit pe antrenorul „cormoranilor“, Rafael Benitez, să transfere pe unul dintre jucătorii Valenciei, David Silva, Juan Mata sau David Villa. „Avem fotbalişti foarte buni în lot, dar cred că avem nevoie şi de alţii. Sper ca Liverpool să aducă jucători cum ar fi Silva, Mata sau Villa. Sunt inteligenţi şi pot să facă diferenţa în orice meci. Eu i-am recomandat lui Benitez şi sper să aibă bani pentru transferuri“, a spus Torres.
Atacantul spaniol s-a referit şi la lupta pentru titlu în sezonul viitor, precizând că Liverpool nu mai trebuie să piardă puncte în faţa echipelor slab cotate.
„A fost frustrant, dar fotbalul împotriva echipelor mici este dificil. Vreau să avem la Liverpool jucători de calitate, care fac tot posibilul ca să câştige fiecare meci. Avem o echipă fantastică şi suntem competitivi, dar nu suntem destul de buni cu formaţiile mai mici. Am terminat la patru puncte în spatele lui Manchester United, dar progresăm în fiecare sezon“, a afirmat atacantul iberic.
FC Valencia are probleme financiare şi este dispusă să vândă cel puţin un jucător, Villa fiind cel mai curtat fotbalist al „liliecilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS