10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii şi-au primit stranierii

Pandurii şi-au primit stranierii

Portarul portughez Pedro Mingote şi brazilienii Carlos Cardoso, Thiago Tremonti şi Rogerio de Jesus Abreu au ajuns în weekend la Târgu Jiu, întregind lotul pe care Sorin Cîrţu îl are la dispoziţie pentru pregătirile din această vară. Pandurii au avut programat ieri-dimineaţă un antrenament, iar de astăzi intră în cantonament la stadion. Programul acestei săptămâni conţine două antrenamente zilnic. Pe 8 iulie este programată plecarea spre Austria. Singurul jucător care nu se poate pregăti cu echipa este Daniel Ghindeanu, acesta nefiind refăcut după operaţia de menisc din primăvară şi, după cum a anunţat, nu va merge nici în cantonament.
Atacantul brazilian Rogerio de Jesus Abreu a efectuat un prim antrenament de acomodare şi sunt şanse mari să fie oprit în lot, Sorin Cîrţu fiind cel care va avea ultimul cuvânt.
„Brazilianul se va pregăti o perioadă, iar după ce antrenorul îl va vedea la treabă, vom lua o decizie. Nu a semnat, pentru că nu vrem să mai luăm jucători aşa, de pe internet“, a precizat managerul general al pandurilor, Viorel Temelescu. Rogerio de Jesus Abreu (28 de ani) a fost propus gorjenilor de impresarul Gabriel Mucea, cel care i-a adus la Târgu Jiu şi pe brazilienii Cardoso şi Tremonti, pe spaniolul Arrieta sau portughezul Mingote. Abreu a jucat în ultimele trei sezoane la Portuguesa (Brazilia), dar a mai trecut pe la Cruzeiro şi FC Thun.
Jucătorii nou-veniţi la Pandurii vor fi urmăriţi în perioada antrenamentelor, dar şi în meciurile de verificare care urmează. Primul amical pe care echipa Pandurii îl va susţine în stagiul de pregătire din această vară, programat înaintea cantonamentului din Austria, se va juca pe 9 iulie, la Budapesta, în compania formaţiei Ujpest Budapesta, adversara Stelei în turul II preliminar al Ligii Europa. În stagiul din Austria, gorjenii vor mai susţine patru jocuri de verificare în compania formaţiilor SK Austria Karnten (Austria), Napoli, Treviso (ambii din Italia) şi Chelsea II (Anglia). La revenirea din Austria, Pandurii vor mai juca un amical pe 22 iulie, tot în Ungaria, iar adversarul va fi stabilit ulterior.
Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a anunţat că atacantul Alexandru Piţurcă a devenit jucător liber de contract, după ce acordul dintre cele două părţi a fost reziliat pe cale amiabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS