17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSpadasinii craioveni, la mare

Spadasinii craioveni, la mare

Un grup de 14 spadasini craioveni, legitimaţi la CSM, CS Universitatea şi LPS „Petrache Trişcu“, participă începând de astăzi şi până duminică la o serie de competiţii la Constanţa. Însoţiţi de antrenorii Ionel Bărbosu, Radu Podeanu, Mircea Alecu şi Dumitru Popescu, sportivii din Bănie au ajuns de ieri în oraşul de la malul Mării Negre, iar astăzi vor avea primul concurs, Cupa României la individual. Mâine este programată Superliga pe echipe (etapa a doua), urmând ca duminică spadasinii olteni să participe la „Cupa Farul“, o competiţie care reuneşte cei mai buni spadasini seniori din ţară.
CS Universitatea va fi reprezentată în competiţiile de la Constanţa de şapte sportivi, Alin Sbârcea, Liviu Dragomir, Dorian Pîrvan, Alin Mitrică, Daniel Nica, Bogdan Neagoe şi Robert Sfârloagă, iar de la CSM-LPS „Petrache Trişcu“ vor participa tot şapte spadasini: Lucian Ciovică, Ionuţ Trandafirescu, David Pokker,  Boris Bolboceanu, Mihai Pârvu, Ştefăniţă Vâlceanu şi Laurenţiu Ricuţă.
„În concursul pe echipe avem ca obiectiv menţinerea pe locul trei, ocupat după prima etapă, iar la individual unu sau doi dintre sportivii noştri să se claseze în primii opt“, a spus ieri antrenorul emerit Dumitru Popescu, de la CSU Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS