24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Costea, cumpărat cu 12.000 de dolari

Florin Costea, cumpărat cu 12.000 de dolari

Fostul fotbalist al Chimiei Marian Başno a fost o piesă importantă în transferul fraţilor Florin şi Mihai Costea de la CSM Râmnicu Vâlcea la Universitatea Craiova. Başno l-a cumpărat pe Florin Costea de la FC Rarora, echipă care a jucat în Liga a II-a şi apoi s-a desfiinţat din cauza problemelor finanţatorului de atunci.
„Eu l-am vândut pe Florin Costea pentru mine, nu pentru CSM Râmnicu Vâlcea. Că în timp se poate dovedi o afacere şi pentru echipa din Zăvoi este altă treabă. Eu am investit în Florin. M-am dus la doamna Marin (preşedinta FC Rarora – n.r.) şi am plătit pentru el 12.000 de dolari. Am riscat şi am câştigat! Când l-am vândut, clubul nu a fost de acord, iar pe mine m-a costat postul de antrenor la o grupă de copii şi juniori“, a spus Marian Başno.
Fostul fotbalist al Chimiei crede că la CSM ar trebui să li se dea credit şi antrenorilor vâlceni şi să se pună mai multă bază pe centrul de copii şi juniori. „Mă doare sufletul când văd că antrenorii vâlceni nu au şanse să îşi arate valoarea la CSM. Pe mine mă exclud, deoarece starea de sănătate nu îmi mai permite, dar sunt tehnicieni tineri şi care ar putea antrena. În prezent, Vâlcea are un antrenor de valoare. Am o părere foarte bună despre Alin Artimon“, a adăugat Başno.

Valoarea contractelor, maximum 15.000 de euro

Conducerea CSM a decis ca pentru campionatul viitor cel mai mare contract să fie de 15.000 de euro.
„Nu avem bani. Asta este situaţia. Mai mult de 15.000 de euro nu va avea nimeni la Vâlcea. Cine va fi de acord poate rămâne, cine nu este liber să-şi caute alte angajamente“, a spus  preşedintele Florin Verigeanu, care mai speră într-o colaborare cu Consiliul Judeţean Vâlcea.
„Măcar 100.000 sau 200.000 de euro să ne dea şi nouă pe sezon. Am avut mai multe discuţii, dar nici măcar una finalizată. Mereu a rămas să mai vorbim“, a punctat oficialul vâlcean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU