21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcea cere banii pe Florin Costea

Vâlcea cere banii pe Florin Costea

CS Municipal este dispusă să renegocieze cu Universitatea Craiova problema celor 25 de procente dintr-o eventuală vânzare a atacantului Florin Costea pe care vâlcenii ar trebui să le încaseze conform contractului dintre cele două grupări. „Suntem de acord să primim o anumită sumă de bani, plus câţiva fotbalişti şi să renunţăm la cele 25 de procente. Până la urmă eu cred că nu ar fi rău să ajungem la o înţelegere decât să nu luăm nimic“, a anunţat directorul general din Zăvoi, Florin Verigeanu.
Printre jucătorii pe care CSM îi doreşte se află şi Robert Săceanu, care a evoluat la Vâlcea şi în campionatul trecut. „Este foarte probabil ca Săceanu să continue la CS Municipal“, a spus Verigeanu. „Gattuso“ a devenit între timp liber de contract şi rămâne de văzut ce echipă va alege.

Obiectiv modest în sezonul viitor

Conducerea de la CS Municipal a organizat ieri o masă rotundă, la care au fost invitaţi o serie de oameni de fotbal din Vâlcea. Au răspuns invitaţiei Lucian Catargiu, Cristi Lazăr, Costel Ariciu, Marian Başno, Mihai Persu şi Mitică Teleşpan. Preşedintele executiv al vâlcenilor, Alin Trandafir, a dezvăluit care au fost sumele cheltuite în sezonul încheiat: „În total s-au cheltuit aproximativ 700.000 de euro, plus 100.000 de euro constând în taxe şi impozite“. Cei mai mulţi bani s-au dus pe salariile şi contractele staff-ului tehnico-medical şi ale fotbaliştilor, 400.000 de euro. De asemenea, 128.000 de euro s-au plătit pe primele fotbaliştilor, 500 de lei pentru fiecare punct obţinut. De la meciul pierdut pe propriul teren cu UTA Arad, primele au fost blocate de conducerea clubului. „Concluzia este că pentru campionatul viitor ne vom propune menţinerea în cel de-al doilea eşalon. De asemenea, vom încerca să promovăm mai mulţi fotbalişti vâlceni dacă vom avea de unde să-i aducem“, a spus Trandafir.
CSM şi-a dorit transferul lui Victoraş Iacob, dar cele două părţi nu au ajuns la un rezultat. „L-am vrut pe Victoraş, am discutat cu el de multe ori, dar a ales să plece la altă echipă. Noi am avut în vizor mulţi fotbalişti vâlceni, Lungan, Dulcea, Savu, Dudiţă, Albinaru, Roşoagă, Deaconescu, dar numai pe Lungan am putut să-l aducem şi, din păcate, a fost o mare dezamăgire“, a adăugat Trandafir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII