11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDuel oltenesc în semifinale, la juniori

Duel oltenesc în semifinale, la juniori

Pandurii Târgu Jiu şi Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ dispută astăzi, de la ora 10.00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, manşa tur a semifinalei campionatului naţional rezervat juniorilor republicani B. Antrenorul gorjenilor, Eugen Pădureanu, speră ca echipa sa să treacă şi de faza semifinalelor chiar dacă Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ se anunţă un adversar redutabil.
„Vreau să jucăm finala mare şi sper să o şi câştigăm. Gică Popescu e la fel ca Salonta, o echipă bună, e şcoală privată de fotbal şi acolo se ştie clar că e selecţie din toată ţara. Am avut un complex în meciurile cu craiovenii, dar când eram la cadeţi, pentru că n-am trecut niciodată de ei. Ne-au învins de fiecare dată. Eu am încredere în băieţi, cred că sunt motivaţi şi vom învinge. E o performanţă să fii în primele patru echipe din ţară, în condiţiile în care au participat cluburi puternice la turneul de zonă“, a spus Pădureanu.
Alt duel gorjeano-doljean a dat câştig de cauză primilor, Petrolul Ţicleni eliminând pe CS Işalniţa, scor general 5-4, în campionatul naţional al juniorilor din Liga a IV-a. Învinsă la Işalniţa cu 4-3, Petrolul Ţicleni, câştigătoarea campionatului judeţean al juniorilor Gorj, a învins cu 2-0 pe teren propriu şi s-a calificat la turneul de zonă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU