20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVettel, succes clar la Silverstone

Vettel, succes clar la Silverstone

Pilotul german Sebastian Vettel (Red Bull), plecat din pole position, a câştigat de o manieră categorică Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, care s-a desfăşurat ieri pe circuitul de la Silverstone.
Vettel a fost urmat de coechipierul său, australianul Mark Webber, în timp ce locul trei a revenit brazilianului Rubens Barrichello (Brawn GP).
Felipe Massa (Ferrari) s-a clasat pe locul 4, în timp ce germanul Nico Rosberg (Williams) a ocupat locul cinci. Liderul clasamentului piloţilor, Jenson Button (Brawn GP), care a câştigat şase din primele şapte curse ale sezonului, a ocupat poziţia a şasea. Italianul Jarno Trulli (Toyota) s-a clasat al şaptelea, în timp ce locul opt, ultimul aducător de puncte, i-a revenit finlandezului Kimi Raikkonen.
Monoposturile McLaren Mercedes au continuat evoluţiile slabe din actualul sezon, Lewis Hamilton a avut probleme cu aderenţa şi a terminat pe locul 16, în timp ce Heikki Kovalainen a fost primul pilot care a abandonat (nici Sebastian Bourdais nu a încheiat cursa).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS