12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportManchester United s-a despărţit de Tevez

Manchester United s-a despărţit de Tevez

Oficialii clubului Manchester United au anunţat că internaţionalul argentinian Carlos Tevez, care în ultimele două sezoane a evoluat sub formă de împrumut la gruparea de pe „Old Trafford“, a refuzat să-şi prelungească angajamentul cu echipa pregătită de Sir Alex Ferguson.
„Din păcate, reprezentanţii fotbalistului au informat clubul că jucătorul nu mai doreşte să rămână la Manchester. Îi mulţumim lui Carlos pentru serviciile sale şi îi dorim mult noroc în viitor“, a anunţat gruparea britanică într-un comunicat postat pe site-ul oficial.
Conducerea campioanei Angliei a precizat că a fost dispusă să îi ofere lui Tevez o înţelegere valabilă pe următorii cinci ani, perioadă în care acesta ar fi devenit „unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din lume“.
Internaţionalul argentinian de 25 de ani a evoluat pentru Manchester din vara lui 2007 şi a avut o contribuţie notabilă la câştigarea celor două titluri, pe care formaţia de pe „Old Trafford“ le-a obţinut în Premier League, dar şi la succesul de anul trecut din Liga Campionilor.
Tevez este impresariat de Kia Joorabchian, iar clubul care doreşte acum să-l achiziţioneze pe atacant trebuie să-i achite agentului său în jur de 30 de milioane de euro.
Potrivit publicaţiilor britanice, de serviciile fostului fotbalist al lui Boca Juniors sunt interesate mai multe echipe, printre care FC Liverpool, Chelsea sau Manchetser City.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS