9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKlitschko, învingător prin KO tehnic

Klitschko, învingător prin KO tehnic

Pugilistul ucrainean Vladimir Klitschko şi-a păstrat centurile WBO, IBF şi IBO la categoria grea, după ce l-a învins sâmbătă seară, prin KO tehnic, pe deţinătorul titlului WBA, boxerul uzbec Ruslan Chagaev.
Vladimir Klitschko, care a fost susţinut din colţul ringului şi de fratele său Vitali, l-a dominat net pe adversarul său, pe care l-a trimis la podea în repriza secundă. Meciul s-a întrerupt însă după runda a 9-a, în care Chagaev a receptat mai multe lovituri, iar staff-ul uzbecului a cerut încheierea partidei. În urma acestui succes, Vladimir Klitschko (33 de ani) a ajuns la cea de 53-a victorie din carieră, 47 dintre acestea fiind obţinute prin KO.
Până la acest meci, Chagaev era neînvins la profesionişti. În ciuda acestei înfrângeri, pugilistul uzbec, deţinător al titlului mondial la versiunea WBA, nu şi-a pierdut centura, pentru că aceasta nu a fost pusă în joc în meciul de sâmbătă seară. Gala de box care a avut drept cap de afiş confruntarea dintre Vladimir Klitschko şi Chagaev s-a desfăşurat în Germania, pe stadionul din Gelsenkirchen, în prezenţa a 61.000 de spectatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS