24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLicenţa PRO, obligatorie pentru Liga I

Licenţa PRO, obligatorie pentru Liga I

Directorul Şcolii de antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Rădulescu, a declarat că nici un tehnician fără licenţă PRO nu va primi derogare să antreneze în sezonul viitor echipe din Liga I.
„Am văzut că a trecut o perioadă considerabilă de la finalul campionatului şi mai multe echipe nu şi-au anunţat antrenorul pentru sezonul viitor. Vreau să le reamintesc patronilor şi preşedinţilor de cluburi că licenţa PRO este obligatorie pentru un antrenor în Liga I, cerinţă ce este trecută şi în statut. Nici un antrenor fără licenţă PRO nu va primi derogare să pregătească vreo echipă de Liga I în sezonul următor“, a precizat Mircea Rădulescu. În prezent, singurul antrenor fără licenţă în Liga I este tehnicianul echipei SC Vaslui, Cristian Dulca, dar unele cluburi încă nu şi-au definitivat staff-ul tehnic al echipelor. De altfel, nici Jerry Gane nu are licenţă PRO.
Pe de altă parte, directorul Şcolii de antrenori din cadrul FRF a fost invitat de conducerea Universităţii „Metheora“ din Salonic să ţină o prelegere pe tema „Noutăţi în antrenamente şi jocul copiilor şi juniorilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS