10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNegocieri dure pentru mijlocaşul francez Franck Ribery

Negocieri dure pentru mijlocaşul francez Franck Ribery

Gruparea bavareză este dispusă să negocieze transferul lui Franck Ribery, însă solicită clubului Real Madrid peste 50 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului francez.

Preşedintele Consiliului de Supraveghere al lui Bayern München, Franz Beckenbauer, a afirmat în presa germană că gruparea bavareză este dispusă să negocieze transferul lui Franck Ribery, în cazul în care jucătorul vrea să plece.
„Am discutat deja la ultima şedinţă şi suntem de acord. În cazul în care Ribery vrea să plece, ne vom ocupa de această problemă“, a explicat Beckenbauer.
„Kaiser Franz“ a menţionat că mijlocaşul francez are două opţiuni: să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea bavareză sau să fie lăsat să se transfere.
„Singura problemă pentru Bayern este că, în cazul în care jucătorul vrea să plece, ne va fi foarte greu să-l oprim“, a adăugat Beckenbauer, deşi alt oficial al clubului din München, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat că gruparea bavareză nu intenţionează să-l vândă pe jucătorul francez.  
La rândul său, managerul clubului Bayern, Uli Hoeness, a afirmat cu puţin timp în urmă că un picior al lui Ribery costă 50 de milioane de euro, comentând astfel interesul manifestat de Chelsea Londra, Barcelona şi Real Madrid pentru mijlocaşul din Hexagon.

Perez, decis „să se bată“ pentru Ribery

Presa iberică susţine că formaţia Real Madrid este pregătită să plătească 55 de milioane de euro pentru internaţionalul francez al echipei Bayern München, Franck Ribery, după ce a cheltuit deja 93 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo şi 65 de milioane de euro pentru Kaka.
„Franck Ribery va juca la Real Madrid şi va fi al treilea cel mai scump transfer al verii pentru preşedintele Florentino Perez“, a scris prestigiosul cotidian sportiv As.
Jurnaliştii iberici au informat că preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a decis „să se bată“ pentru a-l aduce pe Ribery în Spania după ce a avut mai multe discuţii cu consilierul său, Zinedine Zidane, şi cu directorul general al clubului, Jorge Valdano.

Valdano susţine că nemţii sunt lacomi

Informaţiile oferite de presa spaniolă în privinţa achiziţionării lui Ribery de Real Madrid sunt contradictorii. Zilele trecute, jurnaliştii iberici au publicat o declaraţie a lui Jorge Valdano, care a spus că oficialii clubului Bayern München solicită o „sumă astronomică“ pentru francezul Franck Ribery deoarece nu vor să-l vândă.
„A existat la un moment dat un interes al Realului pentru Ribery, însă Bayern se menţine pe o poziţie dură. Ei nu vor să-l vândă şi de aceea cer o sumă astronomică“, a spus Valdano.
Să remarcăm că, după transferul brazilianului Kaka, de la AC Milan, şi al portughezului Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, Jorge Valdano a afirmat că „mai este nevoie de încă patru sau cinci jucători“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS