12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportToată lumea vrea bani de la Real Madrid

Toată lumea vrea bani de la Real Madrid

Sumele astronomice pe care le-a oferit pentru a-i achiziţiona pe Cristiano Ronaldo şi pe Kaka par să împiedice formaţia Real Madrid să realizeze noi transferuri, toate cluburile cu care negociază solicitând bani foarte mulţi în schimbul jucătorilor lor. Directorul general al grupării din capitala Spaniei, Jorge Valdano, a afirmat că Real nu a ajuns la un acord pentru achiziţionarea atacantului Valenciei David Villa, în timp ce Bayern München cere o sumă prea mare pentru transferul lui Franck Ribery, aproximativ 100 de milioane de euro.
„Am fost în discuţii cu Villa în ultima săptămână, dar nu s-a ajuns la nici un acord. Totul părea că este bine la început, dar, în cele din urmă, tranzacţia a căzut. Dacă tot nu vom rezolva problema, mai avem două sau trei alternative. În ceea ce-l priveşte pe Ribery, Bayern solicită aproape 100 de milioane de euro pentru el. Bavarezii nu vor să-l vândă, iar acesta este motivul pentru care ne-au cerut o sumă astronomică“, a precizat oficialul grupării madrilene.
Valdano a mai spus că formaţia spaniolă îşi propune să achiziţioneze, pe lângă Kaka şi Cristiano Ronaldo, alţi patru sau cinci fotbalişti, dar acest lucru se poate întâmpla numai în cazul în care Real vinde unii jucători din lot: „Există oferte interesante pentru anumiţi fotbalişti, dar mulţi dintre ei nu vor să plece.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS