10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSelecţionata Olteniei, la primul succes

Selecţionata Olteniei, la primul succes

Selecţionata de fotbalişti amatori a Olteniei a debutat cu dreptul la Cupa Regiunilor UEFA, competiţie găzduită de capitala Croaţiei, Zagreb.
Jucătorii olteni, antrenaţi de Sorin Pătraşcu, au învins luni seară, în primul joc din grupa A, reprezentanta Rusiei, Privolzhie, cu scorul de 2-0, prin golurile reuşite de Sârbu (’19) şi Marinescu (’74 – penalti). „A fost un joc în care am demonstrat că fotbalul românesc are valoare, chiar şi la această categorie de amatori. Trebuie să fim precauţi pentru că urmează două partide dificile şi este necesar să ne mobilizăm. Miercuri (astăzi – n.r.) vom înfrunta selecţionata Slovaciei, care în primul joc a cedat în faţa selecţionatei Croaţiei cu scorul de 2-0“, a declarat la sfârşitul partidei antrenorul Sorin Pătraşcu.
În meciul cu ruşii, pentru selecţionata Olteniei au evoluat: Popescu – Miulescu, Stoica, Iovan, Mateiţă – Preda, Stănculescu, Marinescu, Mitroi – Sârbu, Văcaru. Au mai intrat: Burada, Răduţ şi Bucăţea. Astăzi, de la ora locală 17.30, oltenii vor juca împotriva celor de la Bratislava (Slovacia), iar pe 20 iunie vor întâlni echipa ţării gazdă, Centre Zagreb (Croaţia). Echipele clasate pe primul loc în cele două grupe vor juca finala, iar formaţiile de pe poziţia a doua vor primi medalii de bronz, fără a mai disputa finala mică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS