6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNicolo Napoli: Mititelu m-a tratat rău

Nicolo Napoli: Mititelu m-a tratat rău

Antrenorul italian, aflat sub contract cu Universitatea până pe 30 iunie, exclude o eventuală revenire la echipa alb-albastră deoarece finanţatorul Craiovei nu s-a purtat civilizat cu el.

– Care sunt motivele pentru care aţi fost îndepărtat de la Craiova? Se vorbeşte că au fost două. Primul este faptul că aţi cerut un salariu foarte mare la negocierea prelungirii contractului şi al doilea este prima de obiectiv destul de consistentă pe care ar fi urmat să o primiţi dacă echipa prindea un loc de Europa League.
– Chestia cu contractul nu este adevărată, pentru că eu nu am vorbit cu Mititelu de prelungirea înţelegerii cu Universitatea Craiova. În ceea ce priveşte prima de obiectiv, adică pentru ocuparea unui loc de Europa League, trebuie să precizez că nu era vorba de o sumă mare. Mi se pare normal să existe o primă de obiectiv. Şi eu, şi conducerea clubului am crezut că vom atinge acest obiectiv şi am stabilit această primă de comun acord cu preşedintele clubului.

Am lăsat Ştiinţa pe un loc de Europa League

– După meciul cu FC Vaslui, Adrian Mititelu a declarat că echipa nu a fost bine pregătită încă din iarnă, mai ales din punct de vedere fizic. Îi daţi dreptate?
– Eu cred că formaţia era bine pregătită. Să nu uităm că eu am lăsat echipa pe locul al şaselea cu trei etape înainte de sfârşitul campionatului, adică pe un loc de Europa League.
– A mai spus şi că staff-ul tehnic a permis prea multe lucruri fraţilor Costea.
– Nu, nu este adevărat. Staff-ul tehnic nu a permis nimic în plus nici unui jucător, nu numai fraţilor Costea. Eu m-am comportat mereu ca un profesionist.
– V-a surprins că Ştiinţa a jucat foarte slab în ultimele două etape, cu Steaua şi FC Vaslui? Au existat şi zvonuri că Universitatea ar fi pierdut deliberat aceste meciuri pentru a rata Europa League. Ar putea fi adevărat?
– Eu am văzut doar meciul cu Vaslui şi pot să spun că adversara Craiovei a jucat mai bine şi a meritat victoria. Oricum, nu eu mă aflam pe banca tehnică la ultimele meciuri, nu pot să-mi dau prea mult cu părerea despre jocul echipei şi nici nu mi se poate reproşa nimic în legătură cu aceste înfrângeri. În ceea ce priveşte zvonurile despre pierderea în mod intenţionat a meciurilor cu Steaua şi Vaslui, pot spune că nu mă interesează. În schimb, îmi pare foarte rău că echipa nu şi-a atins obiectivul, pentru că aceşti băieţi meritau să joace în Europa League. Poate că, dacă nu eram demis cu trei etape înainte de final, Craiova putea să-şi păstreze acea poziţie şi să joace în Europa.

Nu mai există posibilitatea de a prelua din nou Universitatea

– Este adevărat că în iarnă aţi avut anumite contacte cu cei de la CFR Cluj?
– Eu cu CFR Cluj nu am avut nici un contact, nu am negociat niciodată preluarea acestei echipe. Poate au apărut astfel de zvonuri pentru că eu am mers acolo să salut un bun prieten. Poate că, dacă exista atunci o ofertă de la CFR Cluj, eram deja acolo.
– Sunteţi în Italia acum? Aveţi oferte?
– Da, sunt în Italia şi voi analiza eventualele propuneri.
– Mai aveţi de primit bani de la club?
– Este de datoria clubului Universitatea Craiova să rezolve o astfel de problemă. Eu aştept, rămâne de văzut ce se va întâmpla.
– V-aţi întoarce la Craiova dacă vi s-ar propune acest lucru?
– Nu, la Craiova nu mă mai întorc, pentru că am fost tratat rău de Mititelu. Nu există această posibilitate de a prelua din nou echipa. Eu mai am însă contract cu Universitatea până pe 30 iunie, până atunci mai sunt legat de club.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

34 COMENTARII