12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa a plătit şi poate face transferuri

Ştiinţa a plătit şi poate face transferuri

Universitatea Craiova a reacţionat ieri şi a decis să-i plătească o parte din salarii fostului antrenor de la echipa-satelit, Ştefan Crişan, dat afară în februarie 2009, înaintea cantonamentului din Antalya – Turcia. Acesta a încercat să se înţeleagă pe cale amiabilă cu oficialii olteni, apoi s-a adresat instanţelor sportive, care pe 9 iunie 2009 au decis, printre altele, să blocheze transferurile la Universitatea, până când clubul îşi va plăti datoriile către Crişan.
Ieri la prânz, acestuia i-au intrat în cont cei 36.000 de lei (aproximativ 12.000 de dolari), după ce de dimineaţă, încercând să-şi plătească factura la telefon, observase că avea contul gol. Clubul din Bănie a decis să îşi achite datoriile către Crişan pentru a putea să facă transferuri şi pentru a nu risca neprogramarea în campionatul viitor, după ce a fost la un pas de a nu primi licenţa. Oficialii Ştiinţei precizează că şi ei l-au dat în judecată pe Crişan, susţinând, conform craiovamaxima.ro, că „din luna februarie lipseşte nejustificat de la programul stabilit de club“. Cazul se judecă la instanţele sportive, dar la dosar au apărut declaraţii notariale ale unor angajaţi ai clubului şi ale unor jucători de la echipa a doua care susţin că Fane Crişan a fost dat afară.
Totodată, comisiile abilitate judecă alt dosar, în care fostul portar al Ştiinţei a cerut salariile pe lunile martie, aprilie şi mai, dar şi rezilierea contractului, scadent în iulie 2010, cu plata integrală a acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII