16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLicitaţie la Centrul Naţional de Excelenţă din Vâlcea

Licitaţie la Centrul Naţional de Excelenţă din Vâlcea

O parte a handbalistelor de la Centrul Naţional de Excelenţă şi-au terminat perioada junioratului şi trebuie să îşi caute angajamente la cluburi din primul eşalon sau din Divizia A.
„Va avea loc un fel de licitaţie. Prima opţiune o au handbalistele, ele spun unde vor să plece. Dacă se înţeleg cu clubul respectiv, atunci se semnează contractele. Fiecare jucătoare are o grilă de transfer, în funcţie de valoare, de minutele jucate. O parte din bani se duce la clubul de la care a provenit handbalista, cealaltă parte – la Federaţia Română de Handbal, care îşi recuperează din suma investită. Oltchim îşi doreşte câteva jucătoare pe care le-am urmărit atent. Dacă vom obţine semnăturile lor, probabil că vor fi împrumutate pentru un sezon la alte echipe pentru a căpăta experienţă“, a spus vicepreşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru. Universitatea Cluj, HC Zalău, Dunărea Brăila şi Rulmentul Braşov sunt alte grupări care
şi-au manifestat interesul pentru handbaliste de la Centrul Naţional de Excelenţă.
După meciul dintre România şi Belarus, din barajul de calificare la Campionatul Mondial, oficialii olteni vor anunţa care sunt handbalistele care vor fi împrumutate la alte echipe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS