17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUltimul test înainte de plecare

Ultimul test înainte de plecare

Selecţionata de fotbalişti amatori a Olteniei a disputat ieri, pe stadionul „Electroputere“ din Craiova, un ultim joc amical, înainte de plecarea în Croaţia, acolo unde, în perioada 15-22 iunie, va participa la Cupa Regiunilor UEFA. Adversara de ieri a echipei antrenate de Sorin Pătraşcu a fost Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“, amatorii impunându-se cu scorul de 5-0 prin golurile marcate de Bucăţea (3 goluri), Sârbu şi Marinescu.
Pentru selecţionata Olteniei au evoluat: Popescu – Miulescu, Iovan, Sodoleanu, Mateiţă – Preda, Marinescu, Stănculescu, Mitroi – Sârbu, Văcaru. Au mai intrat: Petrescu, Stoica, Rioşanu, Petrovici, Răduţ şi Bucăţea. Cei 17 jucători care au evoluat ieri alături de Burada alcătuiesc lotul care va pleca sâmbătă în Croaţia. Până atunci, jucătorii vor efectua antrenamente în Craiova.
În Cupa Regiunilor UEFA, oltenii fac parte din Grupa A şi vor susţine primul meci oficial pe 15 iunie, contra reprezentativei Rusiei, Privolzhie. Pe 17 iunie, vor juca împotriva celor de la Bratislava (Slovacia), iar pe 20 iunie vor întâlni echipa ţării gazdă, Centre Zagreb (Croaţia). Echipele clasate pe primul loc în grupă vor juca finala, iar formaţiile de pe locul doi vor primi medalii de bronz, fără a mai disputa finala mică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS