15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel nu s-a descurcat cu Mathieu

Pavel nu s-a descurcat cu Mathieu

Căpitanul nejucător al echipei României de Cupă Davis, Andrei Pavel, a fost învins în primul tur al concursului de la Queens Club (Londra), dotat cu premii totale în valoare de 750.000 de euro. Prezent pe iarba londoneză pentru prima dată din 2000 încoace, atunci când a ajuns până în sferturile de finală, „Cneazul“ s-a văzut eliminat chiar în primul act de francezul Paul-Henri Mathieu (37 ATP), după numai două seturi, scor 4-6, 6-7(6). Turneul din capitala Angliei este al patrulea din acest sezon la care participă Andrei Pavel, după Australian Open, Zagreb Challenger şi Roland Garros.
Pentru participarea din primul tur, Pavel a primit un cec în valoare de 3.515 euro, în timp ce învingătorul s-a ales cu 5.775 de euro şi 10 puncte ATP. Mathieu va juca în turul secund cu învingătorul din meciul Sebastien Grosjean – Juan Carlos Ferrero.
Eliminat din concursul de simplu, Andrei Pavel se poate concentra acum numai pe dublu, unde face echipă cu Horia Tecău, cel mai bine clasat român în prezent în această ierarhie, numărul 68. Cei doi constănţeni, finalişti la Kitzbuhel în urmă cu două săptămâni şi jumătate, vor da piept în turul inaugural cu britanicii Ken Skupski şi Colin Fleming.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS