7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii nu l-au impresionat pe Gică Popescu

Tricolorii nu l-au impresionat pe Gică Popescu

Fostul internaţional a spus că nu i-a plăcut nici unul dintre jucătorii români care au evoluat împotriva Lituaniei, apreciind, în schimb, atitudinea acestora.

Echipa naţională a României s-a impus sâmbătă, cu 1-0, în deplasare, în faţa Lituaniei, în preliminariile Campionatului Mondial din 2010, la meciul de debut al selecţionerului Răzvan Lucescu. Evoluţia tricolorilor din acest meci nu l-a impresionat pe fostul internaţional Gică Popescu, acesta apreciind totuşi dorinţa elevilor lui Lucescu Jr. de a-şi lua revanşa după înfrângerea din partida tur, de la Cluj, scor 0-3.
„Am văzut o echipă cu atitudine, chiar dacă au fost mulţi debutanţi, care voiau să arate că merită să joace la naţională. Nu mi-a plăcut nici un jucător, dar am apreciat atitudinea lor. Când am văzut formula de start, nu am avut nici o emoţie că poate ieşi prost pentru noi. Puteam spune că am emoţii asupra componenţei primului unsprezece dacă jucam împotriva Franţei, dar contra Lituaniei nu m-am temut că poate ieşi rău. Totuşi, nu putem trage concluzii după un meci cu Lituania, care a fost mult mai slabă decât în partida de la Cluj. Victoria cu Lituania a fost un rezultat normal“, a spus Gică Popescu pentru NewsIn.
„Baciul“ s-a referit şi la declaraţia lui Mircea Sandu, care a spus că Răzvan Lucescu îşi va propune câştigarea EURO 2012, afirmând că naţionala tricoloră nu este suficient de valoroasă pentru a realiza acest lucru.
„Poţi să spui ce vrei, cine te opreşte? Poţi să spui că vrei să câştigi şi Campionatul Mondial, îţi poţi fixa orice obiectiv, dar nu cred că avem o echipă destul de valoroasă pentru a câştiga CE 2012. Eu nu cred în această posibilitate, dar nu se ştie niciodată. Examenul acestui grup îl constituie preliminariile pentru EURO 2012“, a precizat Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS