8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞcoala Leşile merge la Constanţa

Şcoala Leşile merge la Constanţa

Şcoala cu clasele I-VIII din Leşile (comuna Şimnicu de Sus) a câştigat faza judeţeană a Cupei de vară la fotbal mixt şi va reprezenta Doljul la turneul final de la Constanţa (19-21 iunie). Competiţia este organizată la nivel local de AJF Dolj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, iar la nivel naţional de FRF, mai precis de către fiica preşedintelui Mircea Sandu, Raluca.
Partidele s-au desfăşurat sâmbătă, la Craiova, pe terenul sintetic de la Şcoala nr. 22 „Mircea Eliade“, şi au adunat opt echipe, trei din Craiova (Şcolile nr. 18, nr. 31 şi nr. 12) şi cinci din mediul rural (Celaru, Unirea, Braloştiţa, Cerăt şi Leşile), meciurile disputându-se în sistem eliminatoriu.
Echipa din Leşile, pregătită de profesorul Marian Dobre, a obţinut trei victorii din tot atâtea meciuri: 2-1 cu Şcoala nr. 31, 3-2 cu Şcoala Cerăt, şi 3-1 cu Şcoala nr. 18, în finală. Lotul şcolii din Leşile a fost format din jucătorii: Alexandru Anghel, Adrian Ciovee, Sorin Vârlan, Gabriel Barbu, Mihaela Niţu, Ramona Vâlvoi, Andreea Băcanu, Adriana Stanciu şi Lucica Găină.
Tot la Constanţa va merge şi echipa Agrostar Bârca, care a reuşit eventul în campionatul judeţean, urmând să participe la Cupa Firmelor la Fotbal pe teren redus, competiţie organizată tot sub tutela FRF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU