16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea bate pe Vaslui

Universitatea bate pe Vaslui

Teodor Ţarălungă (foto) şi-a legat numele de generaţia „campioanei unei mari iubiri“, el evoluând pentru culorile alb-albastre ale Universităţii între 1970-1975, cu care a câştigat titlul în 1974. Despre echipele îndrăgite, Ştiinţa şi CSM Râmnicu Vâlcea, Theo Ţarălungă, care astăzi împlineşte 64 de ani, a spus: „Ăştia ai mei de la Vâlcea nu vor să intre în prima divizie, iar cei de la Universitatea Craiova vor să se ducă acolo unde, de fapt, le este locul, în cupele europene. Corectez şi reformulez în ceea ce priveşte echipa din Vâlcea: am glumit, ei vor să promoveze, dar de câţiva ani, surprinzător, se tot împotmolesc la final de campionat!“.
În privinţa echipei de suflet, Ştiinţa, sărbătoritul de astăzi a completat: „Eu mi-aş dori ca Universitatea să joace la masa mare a bogaţilor din Europa, în Champions League. Deocamdată, va trebui să ne mulţumim şi cu Europa League. Actuala echipă a Craiovei este tânără şi valoroasă. Putem spera la mai mult, dar ar trebui îndeplinite două condiţii: să nu umble la ea, să nu se vândă piesele grele şi, în plus, ar fi nevoie de două-trei plombe“.
„Craiova – Vaslui? Nici nu se mai pune problema la un asemenea meci, 1 solist! Ştiinţa trebuie neapărat să revină în Europa fotbalistică, iar în următorul campionat, 2009/2010, să revină în prim-planul fotbalului din România acolo, sus“, a mai punctat Ţarălungă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS