10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBalaci: Nu am cum să mă autopropun la Ştiinţa

Balaci: Nu am cum să mă autopropun la Ştiinţa

Liderul „Craiovei Ma-xima“ a declarat ieri că finanţatorul Mititelu nu s-a consultat cu el în privinţa viitorului tehnician al Ştiinţei, precizând, totodată, că nu are cum să se numească singur antrenor la Universitatea.

Managerul general al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a declarat ieri, agenţiei NewsIn, că decizia lui Răzvan Lucescu de a-l lăsa pe Florin Costea în afara lotului pentru meciul cu Lituania ar trebui să-l motiveze pe golgheterul Ligii I. „Nu cred că Florin a plătit tribut atitudinii superioare faţă de colegii săi de la Craiova. El nu a avut niciodată o astfel de atitudine, asta pot s-o spună chiar ei. Florin nu trebuie să fie demoralizat. La următorul meci, el va trebui să joace extraordinar de bine pentru a arăta selecţionerului şi altora că s-a făcut o greşeală în ceea ce-l priveşte. Sunt convins că poate să facă faza defensivă fără nici un fel de problemă, dar asta a fost opţiunea selecţionerului şi trebuie să o acceptăm pentru că e responsabilitatea sa“, a spus Ilie Balaci.
În ceea ce priveşte selecţia făcută de Răzvan Lucescu pentru meciul cu Lituania, oficialul Universităţii Craiova a spus: „Cred că mai puteau fi chemaţi la naţională doi-trei jucători, Bourceanu, Prepeliţă, probabil şi Găman. Cu siguranţă ei vor ajunge la prima reprezentativă mai târziu. Oricum, pentru Craiova a fost un dezavantaj că am avut trei jucători acolo, nici unul folosit, iar doi, trimişi în tribună. Au fost un pic perturbaţi înaintea meciului final de intrare în Liga Europa, cu FC Vaslui“.

„Viorel Moldovan ar fi mai indicat pentru Craiova“

Managerul general al grupării din Bănie s-a referit şi la posibilitatea ca Viorel Moldovan să fie numit antrenorul Universităţii Craiova: „În ceea ce priveşte viitorul antrenor al Craiovei, numai Mititelu îl alege, cu mine nu s-a consultat. Un antrenor de vârsta lui Viorel ar fi cel mai indicat pentru Craiova. Este un antrenor cu entuziasm, la fel cum sunt şi jucătorii Craiovei“.
„Nu am cum să mă autopropun şi nici cum să mă numesc singur antrenor la Craiova. Altă meserie nu am decât cea de antrenor. De fapt, mai am una, dar e cam greu să lucrez ca economist în ziua de azi. Indiferent de ce se va întâmpla la Craiova, din vară vreau să muncesc, chiar dacă va fi nevoie s-o iau de jos, de la Liga a III-a. Am câteva oferte din zona aia, unde se antrenează cămile, şi mai nou se duc acolo marii jucători şi marii antrenori. Sunt aproape să plec de la Craiova, aproape sunt pe cămile. De obicei, între 25 iulie şi 1 august se începe munca în zona aia“ a fost răspunsul lui Balaci când a fost întrebat dacă ia în calcul revenirea pe banca Universităţii şi cum va reacţiona dacă va fi ofertat de Adrian Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII