7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibalistele vor victorie cu Marea Britanie

Voleibalistele vor victorie cu Marea Britanie

După cele două înfrângeri cu Franţa, de la sfârşitul săptămânii trecute, naţionala feminină de volei a României a coborât pe locul trei în grupa B a Ligii Europene. Jucătoarele tricolore, pregătite de Bogdan Paul, au posibilitatea în acest weekend să reintre în cărţile calificării în Final Four, dacă vor obţine rezultate bune în „dubla confruntare“ cu Marea Britanie, care se va desfăşura în Sala Sporturilor din Constanţa.
„Sunt sigură că punctele vor fi recuperate şi că victoriile pe care sperăm să le obţinem în urma acestor meciuri vor fi foarte bune pentru noi. Meciurile cu Franţa au fost pierdute din cauza oboselii. Porţile
ne-au fost însă deschise după meciurile cu Turcia şi nu vom ceda aşa uşor. Cu siguranţă ne vom lua revanşa în faţa Franţei. Eu am văzut meciurile la televizor şi este o echipă de bătut“, a spus Sabina Miclea, una dintre jucătoarele de bază pe care antrenorul Bogdan Paul nu a putut conta la Saint-Die-des-Vosges.

„Cu Marea Britanie va fi cu totul altă poveste“

Confruntat cu probleme de efectiv pentru partidele din Hexagon, tehnicianul tricolorelor poate răsufla uşurat în vederea următoarelor partide. Odată cu Sabina Miclea, la lot a revenit şi Daiana Mureşan, în timp ce Irina Radu a înlocuit-o definitiv pe craioveanca Denisa Drîmboi.
Bogdan Paul a vorbit despre motivele înfrângerilor în faţa Franţei: „Au contat foarte mult cele două absenţe, dar şi faptul că am fost limitat în vederea opţiunilor de construcţie a lotului. Nu am avut la dispoziţie prea multe schimbări şi acest lucru a fost, evident, în defavoarea noastră. Cu Marea Britanie va fi cu totul altă poveste“.
La antrenamentele din Constanţa participă 12 jucătoare Claudia Gavrilescu şi Ioana Pristavu (ambele de la CS Volei 2004 Tomis Constanţa), Sabina Miclea, Daiana Mureşan, Nneka Onyejekwe, Alina Albu şi Alexandra Trică (toate de la CSU Metal Galaţi), Elena Zaharia (de la Unic Piatra Neamţ), Roxana Iosef şi Georgiana Anghel (ambele de la Ştiinţa Bacău), Irina Radu (Dinamo Bucureşti) şi Alice Kapelovies (Tfoc Terville – Florenge – Franţa). Meciurile cu Marea Britanie sunt programate sâmbătă şi duminică, în Sala Sporturilor, de la ora 17.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS