11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, atras de proiectele Fiorentinei

Mutu, atras de proiectele Fiorentinei

Într-un interviu acordat prestigiosului cotidian italian Corriere dello Sport, atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, şi-a reafirmat dorinţa de a-şi încheia cariera la gruparea din Florenţa, în ciuda numeroaselor oferte de transfer pe care le are.
„Am mai spus şi o repet: visul meu profesional este să-mi închei cariera la Florenţa, cu tricoul „viola“ pe umeri. Când contractul meu va ajunge la final voi avea 33 de ani, prea devreme pentru a-mi încheia cariera.
Mi-aş dori să joc în continuare şi sper că Fiorentina va putea să-mi prelungească înţelegerea. În fiecare an, în perioada de transferuri se spune că voi pleca în altă parte. Nu am mai avut o vară liniştită, fără zvonuri, de mult timp. Cu toate acestea, doar eu pot decide şi vă spun că doresc să-mi închei cariera la formaţia „viola“. Florenţa este un oraş extraordinar, oamenii de aici împing de la spate echipa, iar proiectul patronilor Della Valle, al antrenorului Prandelli şi al lui Corvino îmi place. Echipa pe care am construit-o în aceşti ani are importante resurse de energie şi putem face mult mai bine de la an la an“, a menţionat „Briliantul“.
Mutu a dezvăluit că recuperearea după accidentările suferite în ultima vreme decurge foarte bine, adăugând că îşi doreşte ca sezonul viitor să fie cel mai bun din cariera lui.
„Recuperarea la cot decurge foarte bine. În schimb, la genunchi încă simt dureri, dar fac exerciţii speciale pentru a depăşi şi această problemă. În zilele următoare voi pleca câteva zile la Miami pentru a-mi vedea familia, iar când voi reveni la Florenţa va trebui să fac fizioterapie. Vreau să fiu bine la începutul sezonului viitor. Îmi doresc să am un sezon foarte bun, cel mai bun din cariera mea. Vreau să joc 38 de meciuri în campionatul următor şi să înscriu 26 de goluri. Îmi pare rău că în acest sezon m-am oprit la 19 meciuri şi 13 goluri“, a spus internaţionalul român.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS