11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSorana Cârstea s-a oprit în sferturi la Roland Garros

Sorana Cârstea s-a oprit în sferturi la Roland Garros

Tenismana Sorana Cârstea nu a reuşit să aibă o evoluţie la fel de bună ca în meciul cu Jelena Jankovic şi a fost învinsă de australianca Samantha Stosur în două seturi, scor 1-6, 3-6, în cadrul sferturilor de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros. Partida a durat o oră şi 25 de minute, iar pentru performanţa sa târgovişteanca de 19 ani a încasat un cec în valoare de 132.500 de euro. Sorana Cârstea, aflată la doar a doua participare la turneul de 16 milioane de euro din Hexagon, a mai trecut până acum de Carly Gullickson (SUA), Alize Cornet (Franţa), favorita numărul 21, Caroline Wozniacki (Danemarca), cap de serie numărul 10, şi de Jelena Jankovic (Serbia), cap de serie numărul 5.
Sorana Cârstea este prima jucătoare din România în ultimii 12 ani care atinge sferturile de finală ale unui turneu de Mare Şlem, ultima fiind Irina Spârlea, care a ajuns până în semifinale la US Open, în 1997.

Ema Bogdan avansează la dublu

Craioveanca Elena „Ema“ Bogdan şi partenera sa, Noppawan Lertcheewakarn (Thailanda), au reuşit să se impună în faţa cuplului Irina Kromaşeva (Rusia) / An-Sophie (Belgia), scor 6-3, 5-7, 10-3, în cadrul unui meci din turul doi al turneului rezervat junioarelor de la Roland Garros.
În sferturile de finală ale competiţiei din Hexagon, Elena Bogdan şi Noppawan Lertcheewakarn se vor întâlni cu perechea americană Beatrice Capra / Lauren Embree.
Elena „Ema“ Bogdan a fost prezentă şi pe tabloul principal de simplu, unde a fost eliminată în turul trei de croata Silvia Nijric, scor 5-7, 0-6. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS