6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPădureţu, la naţională

Pădureţu, la naţională

Dan Alexa, mijlocaşul echipei FC Timişoara, s-a accidentat şi va rata meciul pe care reprezentativa României îl va susţine sâmbătă, la Marijampole, cu selecţionata Lituaniei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010. În locul lui, selecţionerul Răzvan Lucescu l-a convocat pe Răzvan Pădureţu de la Unirea Urziceni.
Medicul naţionalei Pompiliu Popescu l-a consultat pe Alexa, care a părăsit mai devreme antrenamentul de marţi, şi a constatat că jucătorul are probleme la ruptura musculară, cicatrizată, suferită cu puţin timp în urmă la piciorul drept. Sursa citată notează că nu este vorba de o recidivă, dar Alexa va fi nevoit să facă o pauză de trei-patru zile, după care va reîncepe antrenamentele cu alergări uşoare.
Dan Alexa a părăsit ieri cantonamentul de la Mogoşoaia, selecţionerul Răzvan Lucescu urmând să-l înlocuiască pe acesta cu mijlocaşul formaţiei Unirea Urziceni, Răzvan Pădureţu.
Întâlnirea Lituania – România, din grupa a şaptea a preliminariilor CM 2010, este programată sâmbătă, de la ora 21.00, la Marijampole.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS