17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJo Jo Dan este gata de luptă

Jo Jo Dan este gata de luptă

Pugilistul Ionuţ Ion, alias „Jo Jo Dan“, a afirmat că deşi are emoţii este sigur de victoria sa în faţa argentinianului Sergio Gomez: „Emoţiile şi presiunea sunt mai mari pentu că îmi voi pune în joc ambele centuri. Aşa cum furtuna de aseară (marţi seară – n.r.) a spulberat praful de pe străzile Bucureştiului, la fel şi eu îl voi spulbera pe acest Polvorita (diminutiv în limba spaniolă, care are la bază cuvântul praf şi care este şi porecla pugilistului argentinian – n.r.). Îl voi face praf şi pulbere“.
Adversarul boxerului nostru, argentinianul Sergio Gomez, a urmărit imagini din meciul lui „Jo Jo Dan“ cu Raul Balbi şi a spus: „Nu am vorbit cu Balbi despre meci, el e mai slab ca mine. Eu voi face totul să câştig şi KO-ul va veni de la sine“.
Meciul dintre Jo Jo Dan (24 de victorii, 13 KO) şi Sergio Gomez (19 victorii, şapte înfrângeri, o remiză) este main-eventul galei „Invicibilii 4“, în această înfruntare românul punându-şi în joc titlurile WBC Continental Americas şi NABA la categoria superuşoară. În această gală vor mai urca în ring Viorel Simion, Bogdan Dinu şi Lucian Bot. Gala de box profesionist „Ivincibilii 4“ este programată pe 5 iunie la Sala „Rapid“. Cântarul oficial va avea loc astăzi, de la ora 14.00. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS