8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCiucă ţine pumnii Craiovei de pe patul spitalului

Ciucă ţine pumnii Craiovei de pe patul spitalului

Operat de menisc, actualul jucător al Bistriţei speră că Universitatea va prinde un loc de cupă europeană după ultima etapă.

Mădălin Ciucă a fost unul dintre jucătorii cu care Ştiinţa a reuşit revenirea în prima ligă în 2006. Fotbalistul oltean nu a fost însă ferit de probleme. Mai întâi, a tras să intre pe teren după o problemă la ligamentele încrucişate, pentru care a fost nevoit să se opereze de două ori, apoi a intrat în vizorul antrenorului Nicolo Napoli, care l-a tras pe linie moartă, fiind nevoit să părăsească Ştiinţa. Anul trecut a plecat la Gloria Bistriţa, împreună cu Velcovici, dar gândul i-a rămas mereu la Craiova. Ieri, l-am sunat pe Mădălin să ne spună cum se văd Craiova şi finalul de campionat de la Bistriţa. Răspunsul ne-a surprins şi ne-a întristat. „Sunt la Bucureşti, la spital, m-am operat de menisc. Tot cu probleme la genunchi. Am jucat ultimul meci cu CS Otopeni, iar apoi am decis să fac această intervenţie chirurgicală pentru a grăbi recuperarea. Vreau să fiu apt, dacă se poate, la începutul campionatului viitor“, a dezvăluit fundaşul de 26 de ani. Dacă prima dată a fost operat de dr. Filipescu, de data aceasta fotbalistul originar din Băileşti şi-a lăsat genunchiul în grija dr. Dinu. Ciucă mai are doi ani de contract cu Gloria Bistriţa, însă recunoaşte că e greu departe de casă.

Europa League, o performanţă pentru Ştiinţa

Revenind la subiectul Universitatea, Mădălin Ciucă spune că nu crede în varianta blatului în Ghencea. „Cunosc foarte bine echipa Craiovei şi pe patronul Adrian Mititelu. Nu cred sub nici o formă că s-ar fi putut întâmpla aşa ceva. Craiova are un obiectiv de atins în acest sezon şi nu îşi permitea să îl pună în pericol“, e de părere fostul căpitan al Ştiinţei. În ceea ce priveşte disputa decisivă cu FC Vaslui, de miercuri, Ciucă a declarat: „Le ţin pumnii craiovenilor şi le doresc să învingă. Sunt oltean şi cred că Universitatea are puterea să învingă FC Vaslui. Ar fi o performanţă importantă pentru echipă, dar şi pentru jucători, care astfel şi-ar vedea răsplătită munca unui sezon întreg“. Fostul jucător al Craiovei a comentat şi varianta numirii lui Ioan Ovidiu Sabău la cârma Ştiinţei. „Cât am stat la Bistriţa, ştiu şi eu că s-a spus că este dorit la Universitatea Craiova, CFR Cluj, FC Braşov sau Rapid. Sabău a vorbit cu noi şi mereu ne-a spus că nu este nimic adevărat, că nu vrea să plece“, susţine Ciucă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII