11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCareu de titluri europene pentru Washi

Careu de titluri europene pentru Washi

Micuţii karatişti de la clubul Washi Craiova s-au întors cu cinci medalii de aur de la Campionatul European de karate fudokan, desfăşurat recent, în localitatea Spala din Polonia. Toţi cei cinci sportivi craioveni care au făcut deplasarea în oraşul polonez au reuşit să obţină cel puţin un titlu de campion european. La kumite individual, categoria copii 2 (10-11 ani), Maria Antici a ieşit câştigătoare, dar s-a impus şi la proba de en-bu mixt, unde a făcut echipă cu Andrei Wojcicki.
Celelalte două medalii de aur au fost obţinute la categoria de vârstă copii III (8-9 ani) de echipele de en-bu masculin (Andrei Nicoliţă şi Marius Marogel) şi en-bu mixt (Andrei Nicoliţă şi Alexandra Ţecu). Maria Antici a mai urcat pe podium şi la kata, clasându-se pe poziţia a treia.
Antrenorul Daniel Antici, cel care se ocupă de pregătirea sportivilor împreună cu Simona Marin, a vorbit despre rezultatele din Polonia: „Rezultatele sunt bune, dar mă gândesc că, dacă am fi reuşit să mergem la concurs cu toţi cei 13 sportivi calificaţi, medaliile ar fi fost şi mai multe. Din motive financiare, am deplasat doar cinci copii la concurs, pe cheltuiala clubului“.
Sportivii din Bănie au fost premiaţi cu diplome, medalii şi cupe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS