11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRemiză pentru românii de la Terek

Remiză pentru românii de la Terek

Andrei Mărgăritescu şi Florentin Petre au evoluat pe întreaga durată a partidei în care Terek Groznîi a remizat sâmbătă, pe terenul lui Rostov, scor 1-1, în etapa a 11-a din campionatul Rusiei.
Daniel Pancu, celălalt jucător român al grupării cecene, a luat loc pe banca de rezerve. În urma acestui rezultat, Terek a acumulat 13 puncte şi a urcat pe locul zece, în timp ce adversara sa, Rostov, a coborât pe poziţia a noua, cu 15 puncte.
Tot în etapa a 11-a din campionatul Rusiei, formaţia la care evoluează mijlocaşul român Adrian Ropotan, Dinamo Moscova, a câştigat în deplasare, cu 3-2, disputa cu Tom Tomsk. Adrian Ropotat a fost introdus în teren în minutul 60, la scorul de 3-0 pentru formaţia sa. Dinamo Moscova a urcat pe poziţia a cincea, cu 19 puncte, în timp ce Tom Tomsk se situează pe locul 12, cu 12 puncte.
Răzvan Cociş a lustruit banca de rezerve la meciul pe care echipa sa, Lokomotiv Moscova, l-a câştigat pe teren propriu, cu 2-1, în faţa lui Spartak Moscova. În urma acestui rezultat, Lokomotiv a acumulat 16 puncte şi ocupă locul opt, iar Spartak a rămas cu 17 puncte şi se situează pe poziţia a şaptea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS