24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAndone vrea să se întoarcă în Liga I

Andone vrea să se întoarcă în Liga I

Tehnicianul Ioan Andone a declarat că şi-ar fi dorit ca din vară să revină în fotbalul românesc, însă nu a primit nici o ofertă concretă de la vreun club din Liga I.
„Ştiu că, atunci când am plecat, spuneam că mă întorc din vară, dar până acum nu m-a contactat nimeni. Au fost şi zvonuri că voi reveni la CFR Cluj, dar nu e nimic adevărat, nu am mai vorbit de luni bune cu cei de acolo. Despre Dinamo pot spune acelaşi lucru, nu m-a contactat nimeni, nu se pune problema să preiau echipa“, a spus Andone, citat de NewsIn.
Antrenorul a mai afirmat că a primit o ofertă de prelungire a contractului cu formaţia arabă Al-Ettifaq pentru încă un sezon, dar a cerut timp de gândire două săptămâni, atunci când va analiza şi ofertele din Emiratele Arabe Unite şi Qatar: „Mie mi-a expirat actualul contract, iar conducerea mi-a făcut o ofertă pentru a-l prelungi un sezon, dar am cerut două săptămâni de gândire. Mai am o ofertă de la o echipă din Dubai şi una din Qatar, le voi analiza bine. Cei de aici sunt mulţumiţi de ceea ce am făcut la echipă, mi-au spus că vor aduce încă trei jucători străini de valoare dacă voi continua. Eu am ajuns la un acord deja în privinţa banilor. Tot ce mai rămâne este să mă gândesc ce voi face“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS