10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua încearcă prin orice mijloace să acceadă în cupele europene

Steaua încearcă prin orice mijloace să acceadă în cupele europene

Gigi Becali apasă pe „butoane“ pentru că trupa din Ghencea nu a fost în stare să-şi obţină pe teren dreptul de a juca în Europa League.

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, încearcă orice metodă ca formaţia roş-albastră să joace în sezonul viitor în cupele europene. Cum trupa din Ghencea nu a fost în stare să obţină pe teren punctele necesare accederii în Europa League, Becali a apăsat pe „butoane“ pentru ca Universitatea Craiova să nu obţină licenţa, însă manevra nu i-a reuşit.
Finanţatorul echipei FC Timişoara, Marian Iancu, a lansat şi ipoteza unei fuziuni între Unirea Urziceni şi Steaua, pentru ca ultimii să evolueze în Liga Campionilor. La începutul acestei săptămâni, Gigi Becali a confirmat această variantă, precizând că încă nu a discutat cu patronul ialomiţenilor, Dumitru Bucşaru. Pe de altă parte, oficialii clubului din Urziceni au negat o eventuală fuziune cu Steaua.

Bucşaru l-a refuzat pe Becali

Latifundiarul din Pipera a declarat ieri că fuzionarea grupării roş-albastre cu Unirea Urziceni nu mai este de actualitate, deoarece finanţatorul clubului ialomiţean, Dumitru Bucşaru, nu este de acord.
„Să vedem ce facem acum. Tragem linie şi vedem ce facem. Fuziunea cu Unirea Urziceni a căzut, pentru că nu mai vrea Bucşaru. Să fie sănătos“, a spus Becali, în faţa stadionului „Steaua“, după o vizită făcută jucătorilor.
Gigi Becali a adăugat că jucătorii vehiculaţi de presă ca fiind în vizorul echipei din Ghencea, Ciprian Deac, de la CFR Cluj, şi Cristian Tănase, de la FC Argeş, „nu sunt prioritari“ pentru gruparea bucureşteană, care doreşte să achiziţioneze fotbalişti mult mai valoroşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU