Acasă Sport Amatorii au învins „şcolarii“

Amatorii au învins „şcolarii“

Selecţionata de fotbalişti amatori a Olteniei, care se pregăteşte pentru participarea la Cupa Regiunilor UEFA (un fel de campionat european), a disputat ieri un meci amical în compania Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“. Partida, desfăşurată pe stadionul de la Hanul Doctorului, s-a încheiat cu victoria selecţionatei Olteniei, scor 5-0 (2-0), golurile fiind înscrise de Bucăţea, Sârbu, Zaharia şi Rioşanu (2).
Pentru selecţionata Olteniei au evoluat: Popescu – Miulescu, Marinescu, Sodoleanu, Mateiţă – Preda, Mitroi, Stănculescu, Răduţ – Sârbu, Bucăţea. Au mai intrat: Petrescu, Rioşanu, Zaharia şi Burada.
Jucătorii Petrovici, Lupan, Văcaru, Niţă şi Oprea sunt accidentaţi, iar Rotaru se află în Olanda, la o competiţie de fotbal a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Pe 7 iunie, selecţionata Olteniei se va reuni la Craiova, iar până pe 12 iunie va efectua un cantonament în localitate, dar şi alte două partide amicale, pe 9 şi pe 11 iunie. Plecarea spre Croaţia, acolo unde se va desfăşura Cupa Regiunilor UEFA, este programată pe 13 iunie. Fotbaliştii olteni fac parte din grupa A şi vor susţine primul meci oficial pe 15 iunie, contra reprezentativei Rusiei, Privolzhie. Pe 17 iunie, românii vor juca împotriva celor de la Bratislava (Slovacia), iar pe 20 iunie vor întâlni echipa ţării gazdă, Centre Zagreb (Croaţia). Echipele clasate pe primul loc în grupă vor juca finala, iar formaţiile de pe locul doi vor primi medalii de bronz, fără a mai disputa finala mică. Selecţionata Olteniei, campioană naţională în 2004, 2006 şi 2007, a participat la trei turnee preliminarii, obţinând calificarea la turneul final de două ori, în 2005 şi 2008.

Exit mobile version