10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportThomas Schaaf este dezamăgit, dar acceptă înfrângerea

Thomas Schaaf este dezamăgit, dar acceptă înfrângerea

La conferinţa de presă susţinută la arena „Şukru Saracoglu“ din Istanbul, după disputarea finalei Cupei UEFA, antrenorul german Thomas Schaaf a spus că toţi jucătorii echipei Werder Bremen sunt dezamăgiţi că au pierdut disputa cu Şahtior Doneţk, însă trebuie să accepte acest lucru.
„Toată lumea este dezamăgită. Nu am reuşit să câştigăm această finală, dar trebuie să acceptăm acest lucru. Nu am evoluat aşa cum ne-am fi dorit, am fost prea crispaţi. Am lăsat spaţii mari pentru adversari, am pierdut multe baloane şi nu am reuşit să facem un presing consistent. Şahtior merită să fie felicitată pentru că a fost echipa mai valoroasă. Acum trebuie să ne concentrăm pe restul programului, adică la meciul cu Wolfsburg, de sâmbătă, şi la finala Cupei Germaniei. Nu am reuşit să fim stăpâni pe noi la această finală. Sezonul este lung, am început să simţim oboseala, poate ne-a lipsit prospeţimea“, a spus Schaaf.
La rândul său, mijlocaşul Torsten Frings a spus că este normal ca jucătorii de la Werder să fie dezamăgiţi pentru că au fost învinşi în ultimul act al celei de-a doua competiţii fotbalistice europene intercluburi.
„Am făcut totul pentru a câştiga şi e normal să fim dezamăgiţi. Am vrut să facem prea mult, dar, din păcate, am pierdut. Trebuie să trecem peste înfrângere şi să ne concentrăm la finala Cupei Germaniei“, a spus Torsten Frings.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS