Acasă Sport Sergiu Radu pleacă de la FC Köln

Sergiu Radu pleacă de la FC Köln

Sergiu Radu, atacant împrumutat de Wolfsburg la FC Köln, a declarat că oficialii actualei sale formaţii l-au anunţat deja că nu se vor mai baza pe serviciile sale în stagiunea viitoare şi a precizat că se va întoarce la Wolfsburg pentru a-şi clarifica situaţia.
„În ultimele meciuri nu am mai fost convocat, deoarece echipa şi-a îndeplinit deja obiectivul, evitarea retrogradării, iar antrenorul a preferat să le acorde o şansă jucătorilor tineri care au evoluat mai puţin în această campanie. Oricum, la finalul sezonului, voi pleca de la Köln. Conducerea m-a anunţat deja că nu o să-mi fie prelungită perioada de împrumut şi nici nu voi fi trasferat definitiv. Cu toate acestea, pot spune că mi-a priit experienţa pe care am avut-o aici. Mă bucur că mi s-a oferit ocazia să joc constant, chiar dacă am fost folosit mai mult pe un post care nu prea m-a avantajat, acela de mijlocaş dreapta“, a afirmat jucătorul român, de 31 de ani.
Radu a spus că, la finalul sezonului, se va întoarce la Wolfsburg, echipă pe care ar vrea să o vadă noua campioană a Germaniei.

Exit mobile version