8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVor să se răzbune pe Timişoara

Vor să se răzbune pe Timişoara

CSM Râmnicu Vâlcea –
CFR Timişoara

Stadion Municipal din Zăvoi, sâmbătă, ora 11.00

Formaţii probabile:

CSM: Perianu – Pasăre, C. Dinu, Vişa, P. Goge – D. Orac, Gârlă, S. Popescu, Roszel-Stromajer, Câju. Antrenor: Alin Artimon

CFR: Cioloca – Goşa, Yamamoto, Geamăn, Bertea – Dudaş, Milosavljevic, Neagoie, Pecarov – Sz. Szekely, M. Jovanovic. Antrenor: Florin Bugar.

Vor arbitra: Sebastian Colţescu – S. Stoianof, Mircea Orbuleţ.

După ce au pierdut partida cu UTA din runda precedentă, fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea şi-au compromis serios şansele de promovare în primul eşalon. Elevii lui Alin Artimon mai pot spera la „Liga lui Mitică" doar dacă obţin punctaj maxim în ultimele cinci runde, iar una dintre contracandidatele la promovare, Internaţional sau Unirea, face cel puţin doi paşi greşiţi. În aceste condiţii, Jaka Stromajer şi compania joacă mai mult pentru onoare şi prima şansă de a mai îndulci amărăciunea suporterilor este o victorie la scor contra timişorenilor de la CFR, care luptă pentru evitarea retrogradării. Elevii lui Florin Bugar sunt pe poziţia a 14-a în clasament şi au nevoie de puncte ca de aer în Zăvoi. „Cât timp mai avem şanse de promovare, fie şi numai 1%, suntem datori să luptăm până la capăt. Vrem să ne revanşăm în faţa suporterilor", a spus tehnicianul Alin Artimon. De partea cealaltă, oaspeţii văd meciul de la Vâlcea ca pe ultima şansă de a rămâne în eşalonul secund. „Nici Vâlcea nu este în cea mai bună formă, dar sunt sigur că fotbaliştii nu se vor plimba pe teren atât timp cât au un antrenor ca Alin Artimon", spune Bugar, care a renunţat înainte de deplasarea la Vâlcea la doi jucători de bază, Ionuţ Murineanu şi Miro Giuchici. În meciul din tur, oltenii au reuşit să se impună fără drept de apel, cu scorul de 6-1, golurile CSM-ului fiind marcate de Câju, Dinu (2) şi Stromajer (3).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS