11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVan Basten ar putea prelua pe AC Milan

Van Basten ar putea prelua pe AC Milan

Fostul mare internaţional olandez, Johan Cruyff, a declarat că Marco van Basten, liber de contract după despărţirea de Ajax Amsterdam, are capacitatea de a-l înlocui pe actualul antrenor al lui AC Milan, Carlo Ancelotti, care este dorit pe banca tehnică a lui Chelsea.
„Marco este un adevărat campion şi are experienţa necesară pentru a ţine în frâu un vestiar. Ştie să se impună în faţa jucătorilor, motiv pentru care cred că este pregătit pentru o asemenea provocare. În vara trecută s-a spus despre Guardiola că nu are experienţa necesară pentru a o pregăti pe Barcelona. Acum, cred că s-a convins toată lumea de valoarea sa“, a spus Cruyff.
Van Basten, de 44 de ani, şi-a reziliat recent contractul cu Ajax din cauza faptului că nu şi-a îndeplinit obiectivele impuse de conducere la începutul sezonului. Triplul câştigător al „Balonului de Aur“ a mai pregătit timp de patru ani echipa naţională a Olandei. Ca jucător, acesta a evoluat la Ajax Amsterdam (1982-1987) şi AC Milan (1987-1993), fiind unul dintre cei mai valoroşi atacanţi ai lumii.
Cu trei etape înainte de finalul stagiunii în Serie A, AC Milan ocupă poziţia secundă în clasament, la şapte puncte în urma liderului Inter. Gruparea rossoneră va termina, cel mai probabil, acest sezon fără nici un trofeu, iar publicaţiile sportive speculează pe marginea unei posibile plecări a tehnicianului Carlo Ancelotti la Chelsea Londra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS