Acasă Sport Luptătorii olteni, medaliaţi la Reşiţa

Luptătorii olteni, medaliaţi la Reşiţa

Oraşul Reşiţa a găzduit weekendul trecut finala Campionatului Naţional de lupte libere, masculin şi feminin, individual, categoria juniori.

La această competiţie, luptătorii legitimaţi la cluburi Oltenia au avut o comportare bună, reuşind să cucerească opt medalii, dintre care două de aur, trei de argint şi trei de bronz.

Titlurile de campioane naţionale au fost obţinute de Ileana Dobrescu (CSM Craiova), categoria 44 de kilograme, şi de Roxana Iancolovici (CSM Drobeta Turnu Severin – CSM Sfântu Gheorghe) la categoria 67 de kilograme. Tot la categoria 44 de kilograme, unde au participat cinci concurente, Valentina Predi (CSM Drobeta Turnu Severin – CSM Sfântu Gheorghe) a obţinut medalia de argint.

Tot pe a doua treaptă a podiumului au urcat doi craioveni, Adelina Ispas (72 de kilograme), de la CSM Craiova, şi Alexandru Niţă (categoria 50 de kilograme), de la CS Universitatea Craiova – LPS „Petrache Trişcu".

Medaliile de bronz au fost adjudecate de Ionuţ Bostan (categoria 120 de kilograme), de la CS Târgovişte – CSM Craiova, Cornel Munteanu (84 de kilograme), CSS Lugoj – LPS „Petrache Trişcu" Craiova şi Nicoleta Bogasieru (48 de kilograme), de la CSM Drobeta Turnu Severin – CSM Sfântu Gheorghe).

Exit mobile version