11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa vrea răzbunare

Ştiinţa vrea răzbunare

CS Otopeni – „U“ Craiova

Stadion „Astra“ – Ploieşti, duminică, ora 17.00 (GSP – TV).

CS Otopeni: Cr. Munteanu – Ivan, Diogo, I. Rada, Vitinha – Lazic, Pîrvu, Nasser, Cr. Constantin – L. Ganea, V. Negru. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

„U“ Craiova: Bornescu – Dănănae, V. Găman, D. Stoica, Şoavă – Prepeliţă, Dilevski, Gîngioveanu – Wobay, M. Costea, Fl. Costea. Antrenor: Nicolo Napoli.

Vor arbitra: A. Comănescu – Cl. Bochiş, I. Babadac

După ce a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul tur cu CS Otopeni, ilfovenii fiind ajutaţi de arbitri, Universitatea vrea să-şi ia revanşa la Ploieşti.

 

CS Otopeni şi Universitatea Craiova s-au întâlnit doar de trei ori până acum, primele dispute având loc în eşalonul secund, când şi-au împărţit victoriile. În turul acestui campionat a fost 2-2, după un meci în care arbitrii au dezavantajat clar Ştiinţa, motiv pentru care juveţii trebuie să lupte la Ploieşti şi pentru a-şi lua revanşa pentru acea nedreptate. În plus, Craiova are nevoie de cele trei puncte pentru a păstra şanse reale la ocuparea unui loc de cupă europeană. Încercând să păstreze optimismul în tabăra alb-albastră, Adrian Mititelu, finanţatorul echipei din Bănie, a declarat vineri că nu există probleme reale legate de obţinerea licenţei şi a dat asigurări că nu va vinde nici un jucător, vorbind chiar despre obiectivul sezonului care urmează. „Avem un proiect care trebuie să se termine cu titlul câştigat în 2010. Sunt convins că Universitatea este principala candidată la titlu pentru sezonul viitor. Sunt sigur că împreună cu Florin Costea vom putea să sărbătorim câştigarea celui de-al cincilea titlu din istoria clubului", a spus Mititelu pe site-ul clubului.

Acesta speră ca echipa să fie susţinută de suporteri la meciul de duminică, în condiţiile în care oficialii grupării CS Otopeni au anunţat conducerea Ştiinţei că fanii olteni care vor dori să asiste la partida de la Ploieşti vor avea intrarea gratuită. Conducătorii Otopeniului au anunţat că de această facilitate vor beneficia 400 de susţinători ai Universităţii.

 

Rada înfruntă Universitatea

 

La gazde există un singur jucător suspendat, atacantul Victoraş Iacob, care etapa trecută a primit cartonaşul roşu. În schimb, în lotul ilfovenilor va reveni Claudiu Dumitrescu, suspendat la meciul cu Rapid. Printre adversarii juveţilor se va afla şi Ionuţ Rada, fotbalist lansat în fotbalul mare la Universitatea.

Avertizat la meciul cu Gaz Metan Mediaş, australianul Joshua Rose nu va putea evolua contra ilfovenilor, fiind suspendat. În schimb, la alb-albaştri vor reveni Bornescu şi Bărboianu, care au stat etapa trecută. De asemenea, Şoavă are şanse să facă parte din lotul pentru jocul cu CS Otopeni, după patru etape în care a lipsit din cauza unei accidentări. Veştile bune vin şi în atac, acolo unde australianul Michael Baird ar putea juca măcar pentru 20 de minute cu Gloria Buzău, după cum a anunţat ieri medicul Universităţii, Claudiu Stamatescu. Acesta din urmă a dezvăluit că fundaşul central Josh Mitchell, care se află deja în Australia, va fi operat săptămâna viitoare la muşchii aductori, urmând să se refacă în maximum trei luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

27 COMENTARII