14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBremen a dat lovitura la Hamburg

Bremen a dat lovitura la Hamburg

Hamburg SV 2

Werder Bremen 3

Stadion „AOL Arena“, spectatori 50.000.

Au marcat: Olic ‘13, ‘87 /
Diego ‘29, Pizarro ‘66, Baumann ‘83.

Hamburg: Rost – Demel (‘63, Boateng), Gravgaard, Mathijsen, Jansen (‘77, Aogo) – Pitroipa, Jarolim, Alex Silva (‘72, Benjamin), Trochowski – Petric, Olic. Antrenor: Martin Jol.

Bremen: Wiese – Fritz, Mertesacker (‘54, Prodl), Naldo, Boenisch – Frings, Baumann, Ozil – Pizarro (‘90, Niemeyer), Diego, Rosenberg (‘62, Almeida). Antrenor: Thomas Schaff.

A arbitrat: Frank De Bleeckere (Belgia).

Werder Bremen pierduse pe teren propriu, cu 1-0, meciul tur disputat cu Hamburg în semifinalele Cupei UEFA şi era creditată cu şanse minime să ajungă în ultimul act. Şi meciul de pe „Aol Arena" a început cum nu se poate mai prost pentru „verzi", ei fiind conduşi cu 1-0 încă din minutul 13, când pentru gazde a punctat Olic. Hamburg a făcut însă greşeala să joace deschis în continuare şi a lăsat spaţii de manevră atacanţilor lui Bremen, în special lui Diego. Brazilianul, cumpărat deja de Juventus cu 25 de milioane de euro, a egalat în minutul 29, după o combinaţie cu Pizzaro. Diego a mai fost la un pas de gol şi în minutul 36, când a zguduit transversala porţii gazdelor cu o torpilă de la 25 de metri.

În minutul 66, Pizarro a dus scorul la 2-1 pentru Bremen, cu un şut de la marginea careului de 16 metri. Puţin mai înainte, Hamburg ratase o ocazie monumentală, prin Marcell Jansen. În minutul 83, Werder a marcat şi al treilea gol, prin Baumann, în urma executării unei lovituri de colţ. La 1-3, Hamburg avea nevoie de două goluri pentru a se califica, dar nu a reuşit decât să reducă din handicap, prin acelaşi Olic, în minutul 87.

Bremen nu va putea beneficia în finala de la Instanbul de serviciile celui mai bun jucător al ei, brazilianul Diego, care a primit un cartonaş galben în meciul cu Hamburg şi va fi suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS