12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci capital pentru vâlceni

Meci capital pentru vâlceni

Unirea Alba Iulia – CSM Vâlcea

Stadion „Cetate“, astăzi, ora 17.00 (Sport.ro)

Formaţii probabile:

Unirea Alba Iulia: Rotaru – Djordjevici, Pepenar, Foro, Bucurică – Bumbac, Dâlbea, Fl. Dan, Bălan – Verdeş, C. Cristea. Antrenor: Adrian Falub.

CSM Vâlcea: Perianu – Mihuţ, C. Dinu, Kutlakic, Goge – I. Popa, Săceanu, Gârlă, R. Dobre – Stromajer, Câju. Antrenor: Alin Artimon.

Vor arbitra: I. Ivan – Ed. Ungureanu şi L. Ciubotariu.

CSM Vâlcea joacă astăzi la Alba Iulia o partidă decisivă pentru promovarea în primul eşalon.

 

Cu cinci etape înainte de finalul acestui campionat, CS Municipal joacă o partidă capitală pentru îndeplinirea obiectivului de promovare în primul eşalon. Elevii lui Alin Artimon şi Mitică Teleşpan se deplasează la Alba Iulia pentru meciul contra liderei la zi a clasamentului din seria a II-a, Unirea. La numai trei puncte distanţă de ardeleni se află gruparea din Zăvoi şi vâlcenii pot deveni favoriţi la promovare în cazul în care vor reuşi să se impună, în timp ce un eventual insucces îi scoate aproape complet din cursă. Tehnicianul oltenilor a încercat să detensioneze atmosfera înainte de plecarea spre Alba Iulia şi a declarat că meciul nu este decisiv: „Vor fi faţă în faţă cele mai bune formaţii ale seriei a II-a şi eu sper să câştigăm toate cele trei puncte. Meciul este foarte important, dar cred că promovarea se joacă indiferent de rezultat".

 

Gârlă şi Roszel, apţi de joc

 

CSM va putea conta în această partidă şi pe serviciile lui Gârlă şi Roszel, ambii refăcuţi după mai vechi accidentări, dar, probabil, Artimon nu va schimba prea mult formula de start a meciului câştigat în runda precedentă cu ACU Arad. Tehnicianul vâlcenilor va trimite în atac cuplul Stromajer – Câju, urmând ca Roszel şi Daniel Orac să fie primele opţiuni la schimbări dacă situaţia o va impune. De partea cealaltă, Adrian Falub are două absenţe de marcă, Selargea şi Poverlovici, ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. Va reveni, în schimb, faţă de meciul câştigat cu UTA, Ionuţ Bălan, „dispecerul" liderei clasamentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS