Acasă Sport Finală românească în Cupa Challenge

Finală românească în Cupa Challenge

Echipa de handbal masculin CSU Bucovina Suceava a reuşit să se califice, în premieră, în finala Cupei Challenge, după ce a trecut în semifinale de formaţia elveţiană BSV Bern Muri, iar în ultimul act al competiţiei se va întâlni cu UCM Reşiţa, deţinătoarea trofeului. În meciul retur, disputat în Elveţia, CSU Bucovina Suceava a învins gruparea BSV Bern Muri cu scorul de 34-26 (15-16), după ce şi în tur s-a impus, scor 35-31, la Suceava.

În cealaltă semifinală, echipa lui Aihan Omer, UCM Reşiţa, a eliminat formaţia turcă Beşiktaş JK, după victoria din retur, scor 32-21. În tur, partida s-a terminat la egalitate, scor 26-26, la Istanbul. Reşiţenii se află la cea de-a treia finală de Challenge Cup, primele două fiind câştigate de români. Primul meci din cadrul finalei se va juca pe terenul celor de la UCM Reşiţa, pe 23 sau 24 mai, urmând ca returul să se joace o săptămână mai târziu, la Suceava. Prima manşă se va disputa la Reşiţa deoarece, în ediţia trecută, UCM a evoluat în returul finalei pe propriul teren.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version