10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCredit pentru Alin Artimon

Credit pentru Alin Artimon

După insuccesul vâlcenilor la Salonta, 1-2 cu Liberty, s-a zvonit că tehnicianul Alin Artimon a fost tentat să-şi dea demisia de la CSM. „Nu este adevărat. Contrar acestor zvonuri, Alin Artimon rămâne la Râmnicu Vâlcea şi are parte de sprijin necondiţionat din partea noastră. Au fost tot felul de zvonuri, nu numai acum, ci şi pe vremea lui Pană, şi a lui Bondrea. Noi nu avem ce să-i reproşăm lui Artimon. Echipa joacă bine, ajunge uşor la poarta adversă. De aici încolo cred că ţine de îndemânarea fiecărui fotbalist", a spus preşedintele executiv al clubului, Alin Trandafir.

Oficialul clubului crede că Râmnicu Vâlcea mai are şanse de promovare în prima ligă: „Şanse mai avem, cel puţin până miercurea viitoare, când jucăm la Alba Iulia. Tradiţia ne obligă să învingem. Să nu se uite că i-am învins întotdeauna, nici măcar un egal nu au reuşit în faţa noastră! După program şi obiceiuri, Inter (Internaţional Curtea de Argeş – n.r.) merge spre Liga I, FCM Târgu Mureş are un program foarte greu şi cred că locul doi se joacă între noi şi Alba Iulia. Inter poate să se încurce la Mioveni, dar, dacă ar fi să bag la pariuri, aş băga 2 solist".

Şi directorul general din Zăvoi, Florin Verigeanu, spune că nu se pune problema demisiei sau demiterii lui Alin Artimon: „E normal să fi fost supărat după meciul cu Salonta, dar nu se pune problema să plece. Suntem foarte mulţumiţi de el şi rămâne la Vâlcea. Are credit total din partea noastră".

„Săceanu e în creştere de formă“

 

Alin Artimon nu comentează zvonul demisiei şi crede că gruparea din Zăvoi este în formă foarte bună: „Nu vreau să comentez aceste zvonuri. Cert este că sunt la CSM şi ne antrenăm mai bine ca oricând. Le-am explicat băieţilor că nu avem probleme cu jocul. Am ratat şase mari ocazii la Cluj, unsprezece cu Inter, şapte cu Liberty. Din păcate, am marcat numai de două ori. Şi aceste ocazii au semănat mult, după nişte scheme bine puse la punct, nu la întâmplare. Trebuie să ne concentrăm mai mult pe faza de finalizare".

Pentru finalul campionatului, antrenorul vâlcean pariază pe Robert Săceanu: „A jucat la Oradea titular şi a făcut-o bine. Eu cred că va fi o piesă foarte importantă a CSM-ului în aceste ultime etape, este în creştere de formă. Din păcate, nu am timp să stau după fiecare să-şi revină. Fotbaliştii trebuie să profite de fiecare şansă, aşa cum au făcut Sergiu Popescu, Pasăre şi Vişa".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS